Lissabon, om van te houden!

Wat een geweldige stad, wat een heerlijk land! Ik kon eindelijk na al die jaren mijn Portugees weer oefenen. En gelukkig, het ging nog best goed! Na een paar dagen in Lissabon geweest te zijn, hebben we een auto gehuurd en naar het zuiden gereden. Maar 30 minuutjes verderop lag Costa de Caparica. We verbleven in een chill surfhostel die slechts 2 maandjes ervoor haar deuren geopend had. Een stelletje enthousiastelingen bij elkaar. We gingen ‘s middags gelijk een surflesje meepakken en ‘s avonds het ‘family dinner’. Heerlijk! De volgende dag vervolgden we onze route naar het zuiden en we bleven uiteindelijk in het stadje Setubal slapen. Veel anders kon daar ook niet. Hoe aardig de mensen en onze gastheer ook waren, echt bruisend is het niet te noemen! Om toch nog even van onze vette wagen gebruik te maken zijn we naar Vila Nove de Milfontes gereden, halverwege naar de Algarve. Mooie stranden, heerlijk gechilled. Weer terug ons beachhostel, weer lekker gegeten en de volgende dag reden we weer naar Lissabon. We hadden nog wat unfinished business, zoals Sao Jorge en Sintra. Wat een heerlijke week was het, wat een heerlijk land!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s