Sisters reunited in Romania!

11659465_946238568730720_7035500138214497286_nEen lang weekend weg met zuslief naar zuslief! Wie had dat gedacht, van mijn huis in Den Haag tot het huis van m’n zus in Bucharest is net zo lang als van mijn huis in Den Haag naar het huis van mijn ouders in Veendam! Maar goed, terug naar de reis 🙂

Op 2 juli vlogen we richting Roemenië. Saskia kwam ons met alle kids ophalen van het vliegveld. Na een ware zoektocht naar het parkeermuntje, zaten we in de auto richting de compound. Wat leuk om te zien waar ze nu zitten! Een mooi huis, heel gezellig.

Bucharest & Brasov
Met 4 kids is het allemaal iets lastiger manoeuvreren, maar we hebben leuke dingen ondernomen! Met de hond naar het bos, lekker rondgelopen door de stad Bucharest en met z’n allen op dagtrip naar Brasov, ongeveer 2 uur met de auto van Bucharest. Het deed me heel erg denken aan de oude steden als Perugia in Italië. Kleine steentjes op de weg, gekleurde huisjes en veel bloemetjes buiten. Dat is tenminste in de binnenstad het geval. As je iets verder naar de randen trekt, dan komt het beton langzaam op je af. Het Oostblok-gevoel. Grote vierkante grijze gebouwen, weinig romantisch aan.

wordt vervolgd….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s