Paradijs Koh Lanta

Ontbijten in het zonnetje op het strand met uitzicht op zee, wat wil je nog meer. Een watermeloen shake natuurlijk, goddelijk! Tegen half 2 vertrokken we met onze lichtblauwe scooter met bloemetjes om het zuidelijke deel van Koh Lanta te bekijken. Al aardig snel onze eerste stop gemaakt bij een klein barretje ‘The Simple Bar’ op de rand van een berg. Een supermooi uitzicht op een klein mooi strand.

The Hammock House
We gingen verder naar Old Town naar the Hammock House waar je volgende de LP een handige bikers map kon krijgen. Alle hangmatten natuurlijk uitgeprobeerd en uiteindelijk een zithangmat mee naar huis genomen. Onze eerste gezamenlijke aankoop :). Op de terugweg hebben we nog even gezwommen bij het mooie strandje, toen snel omgekleed om niet de mooie zonsondergang te missen vanuit ‘the Jungle View’. Een gezellig restaurantje bovenop een heuvel.

Bijschrift toevoegen

Strandfeest Kantiang Bay
‘s Avonds was er een chill strandfeest bij ons guesthouse, waar we met de nodige buckets lekker gedanst hebben op de live muziek van de ‘Why Not Band’. Tijdens het feest werden we gevraagd of we ook een wens wilden doen door middel van het oplaten van een papieren zak (geen idee hoe dat precies heet, zie foto). Natuurlijk wilden we dat. De tekeningen waren overdag al gemaakt door kinderen, wij mochten ‘m de lucht in laten. Weer een ervaring rijker :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s