Aankomst in Bangkok!

Vanmorgen (1 februari 2010) om 10.15 plaatselijke tijd (04.15 Nederlandse tijd) kwamen we na precies 10 uur vliegen aan op Bangkok. Paspoortcontrole en visum zo gehaald en toen we bij de bagageband aankwamen, kwamen net onze backpacks de band oprollen, hoe relaxed! Ook stond bij de exit 333Travel netjes met een brodje klaar om ons naar het Eastin Hotel te brengen waar we onze eerste nacht verblijven.

Tuktuks in Bangkok!

Eerste indruk
Wat een bizar straatbeeld. Overaal auto’s/ scoothers/ tuktuks door elkaar op 4/5-baans wegen. Een uurtje later zijn we bij het hotel aangekomen, een lekkere douche gehad en twee uurtjes geslapen. Zomerkleertjes aan en in de taxi naar Khao San, dé backpackersstraat van Bangkok. Ons eerste Thaise eten was Pad Thai, gebakken noodles met groenten. Prima tussendoortje voor maar 60 eurocent! Nadat we een Thaise simkaart gekocht hebben, zijn we in de tuktuk gestapt naar Soi Rong Mai om een nieuw onderkomen te regelen voor morgennacht. Voor 350 baht (7 euro) hebben we een tweepersoonskamer in het hostel Baan Sabai. Voor een euro meer hadden we een raam, dat hebben we dus maar gedaan. 🙂

De Taylor
Tegen 18.00 gingen we bij de eerste de beste taylor naar binnen en hebben we ons helemaal uitgeleefd. Voor 23.700 baht (474 euro) heeft Pieter 2 maatpakken, 5 blouses en 2 stropdassen en ik een pak met broek en rok, 2 blouses en 1 jurk. Onze besluitvaardigheid laat te wensen over, dus om 21.15 vertrokken we weer om lekker buiten te gaan eten (nog steeds zo lekker warm!). Na een laatste drankje maar weer naar het hotel om nog één nachtje te kunnen genieten van een lekker bed en een schone badkamer met warm water 🙂

Onze aardige taylor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s